Căutare nouă

Dacă nu sunteți mulțumit cu rezultatele de mai jos vă rugăm să face o altă căutare

18 Rezultate căutare pentru:

11

Icre roșii de Somon. Cum se consumă caviarul roșu

Icre roșii de Somon. Cum se consumă caviarul roșu? Icrele de somon (caviar roșu) sunt ouăle de somon recoltate nefertilizate de la diferite varietăți ale acestei specii de pește. În general, icrele sunt o sursă foarte bună de nutrienți. Bogate în seleniu, acid folic, fosfor, Vit. A, D și B12, dar și bogate în colină […]

12

Medalion de somon la cuptor

Medalion de somon la cuptor. Consumul de pește, precum somonul, are numeroase beneficii cunoscute încă din antichitate și atestate științific mai aproape de prezent. Consumul de pește reduce riscul de boli coronariene, de infarct, al bolii Alzheimer și este un bun stabilizator al vederii la persoanele de peste 50 de ani. Somonul asigură necesarul de acizi grași […]

13

File de somon glazurat cu sos de chilli

File de somon glazurat cu sos de chilli. Consumul de pește, precum somonul, are numeroase beneficii cunoscute încă din antichitate și atestate științific mai aproape de prezent. Consumul de pește reduce riscul de boli coronariene, de infarct, al bolii Alzheimer și este un bun stabilizator al vederii la persoanele de peste 50 de ani. Somonul […]

14

Sandwich cu somon afumat și cremă de brânză

Sandwich cu somon afumat și cremă de brânză. Sandwich-ul este soluția salvatoare când ai poftă de o gustare rapidă sau dacă ne este foame și nu avem timp sau chef să gătim. Ingrediente – Sandwich cu somon afumat și cremă de brânză 300 g somon afumat; 150 g cremă de brânză cu verdețuri; 1 ceapă […]

15

File de somon la grătar

File de somon la grătar. Astăzi, vorbim despre prepararea fileului de somon la grătar. Somonul este unul dintre cei mai sănătoși pești pe care îi putem consuma. Gătit la grătar, tigaie, cuptor sau afumat sub formă de file, acest aliment nu poate să ne dezamăgească niciodată. În funcție de felul în care este gătit, somonul […]

16

Brunch. Somon afumat cu ou poșat

Brunch. Somon afumat cu ou poșat. Brunch-ul este o combinație între micul dejun și prânz. Acest cuvânt provine din fuziunea cuvintelor englezești „breakfast” (micul dejun) și „lunch” (masa de prânz). Ingrediente – Brunch. Somon afumat cu ou poșat felii de pâine din făină integrală; cremă de branză cu ierburi și usturoi; ouă bio; lămâie; capere conservate; […]

17

Medalion de somon norvegian la tigaie

Medalion de somon norvegian la tigaie Într-o tigaie de teflon se va pune untul la încălzit, apoi adaugate medalioanele de somon norvegian OceanFish la gătit, 5-8 minute pe fiecare parte. Între timp, într-un bol, se va face un amestec ( dressing ) din: zeamă de lamaie, mierea de albine topită, ghimbir. Ghimbirul se curăță de coajă cu ajutorul […]

18

Rulouri cu somon afumat și brânză de vaci

Rulouri cu somon afumat și brânză de vaci. Pentru un plus de rafinament printre aperitivele festive, rulourile cu somon sunt soluția perfectă. Ușor de făcut, rapide de preparat, cu siguranță le vom găsi loc la o masă de sărbătoare. Ingrediente – Rulouri cu somon afumat și brânză de vaci 1 lingura fulgi de migdale; 1 […]