OceanFish - Ocean Fish.ro - Ocean Fish
Istoria noastră

Istoria noastră

Cine suntem?

OceanFish - Ocean Fish.ro - Ocean Fish

     Ocean Fish a fost fondată în 1998. Compania și-a construit un nume pe piața din România datorită calității de care a dat dovadă încă de la bun început și a implicării oamenilor care au stat la baza dezvoltării acestui brand. 

     În prezent, ne poziționăm ca lider de piață în segmentul Import, Procesare  și Distrubuție a produselor din pește și Fructe de mare.

     Fondatorul companiei, Ilie Busuioc, în urmă cu 23 ani, a analizat industria alimentară din România și a înțeles că există o lacună considerabilă în segmentul de pește și fructe de mare. 

     Cu multă încredere și muncă asiduă, a decis construcția primei fabrici de procesare a peștelui, care ulterior a devenit una dintre cele mai dotate fabrici de procesare a peștelui și fructelor de mare din Sud-Estul Europei.

     Pasiunea fondatorului OceanFish a pornit în Norvegia, acolo unde își are originea deliciosul somon Norvegian (salmo salar) sau „peștele roșu” așa cum se obișnuia să i se spună pe atunci.

 

     Dl. Busuioc a fost cel care a introdus pe piața din România , somonul norvegian afumat (fume), în 1998.

     Rețeta acestui produs premium a rămas aceeași și în prezent, după 23 ani. Același gust rafinat, care se datorează unei combinații din un mix de cinci tipuri de rumeguș de lemn și un pic de sare, atât!

OceanFish - Ocean Fish.ro - Ocean Fish

Catalog produse anul 2002

File de somon / Somon afumat / OceanFish / Ocean Fish / OceanFish.ro

Poza de produs, anul 2002

     Pe langă pasiunea față de această industrie, Dl. Busuioc a demonstrat o pasiune pentru tehnologiile de ultimă oră în tot ce înseamnă industria alimentară. 

     Din 1998 a contribuit și participat împreună cu echipa sa la extinderea unităților de producție, astfel, au fost construite 3 hale de producție: fabrică de pește proaspăt, fabrica de semipreparate din pește și fabrică pentru pește și fructe de mare congelate.

OceanFish - Ocean Fish.ro - Ocean Fish

     OceanFish este poziționată ca Nr. 1 în segmentul Import, Procesare și Distribuție a peștelui și fructelor de mare din România, deținând o cotă de piață de 25% și o cifră de afaceri de aprox. 42,5 Mil. Euro (2020).

OceanFish - Ocean Fish.ro - Ocean Fish

Importăm, manipulăm și distribuim în România și Rep.Moldova:

tone de Somon/an
0
tone de Păstrăv, Dorada, Biban/an
0
tone de Creveți/an
0

Aprox.

0

de specii de pești și fructe de mare /an

Procesăm, ambalăm și distribuim anual:

0
caserole de pește proaspăt și fructe de mare ambalate în ATM
0
ambalaje de somon afumat, marinat și alte delicii din fructe de mare
0
ambalaje de Fructe de mare congelate
Oferim de muncă, unei echipe formate din
0
de oameni
Avem o cifră de afaceri de
0
lei ( 42,5 Mil Euro)