OceanFish

Rulouri cu somon afumat și brânză de vaci

Rulouri cu somon afumat și brânză de vaci OceanFish / Ocean Fish / OceanFish.ro
TIMP DE GĂTIT: 10 minute
PRINTEAZĂ REȚETA
Produse utilizate:
.

Rulouri cu somon afumat și brânză de vaci. Pentru un plus de rafinament printre aperitivele festive, rulourile cu somon sunt soluția perfectă. Ușor de făcut, rapide de preparat, cu siguranță le vom găsi loc la o masă de sărbătoare.

Ingrediente – Rulouri cu somon afumat și brânză de vaci

1 lingura fulgi de migdale;

1 bucată ceapă verde;

250 g branza de vaci

220 g somon afumat OceanFish

Mod de preparare

Somonul se așază pe folie transparentă, iar în centru se pune brânză de vaci. Se rulează. Se pune la frigider 2 ore și când e gata de servit se taie în rulouri mai mici și se presară ceapa verde tocată pe deasupra, alături de fulgi de migdale.

Poftă bună!

OceanFish – Pasiunea noastră este peștele!

Creveți panko OceanFish
Creveți în crustă crocantă
Biban de mare la grill cu cartofi prajiți pufoși
Biban de mare la grill cu cartofi prajiți pufoși
Cocktail Fructe de Mare în sos tomat
Cocktail Fructe de Mare în sos tomat
Icre roșii de Somon. Cum se consumă caviarul roșu
Icre roșii de Somon. Cum se consumă caviarul roșu