Căutare nouă

Dacă nu sunteți mulțumit cu rezultatele de mai jos vă rugăm să face o altă căutare

24 Rezultate căutare pentru:

21

Creveți cu roșii la cuptor

Atunci când sunt preparați cum trebuie, creveții sunt extrem de delicioși. Creveții OceanFish pot fi preparați pe grătar, în tigaie, la cuptor, asezonați cu paste, orez, chiar și în supă. Indiferent de metoda pe care o alegeți, aceștia vor fi de fiecare dată extrem de delicioși. Ingrediente Creveți cu roșii la cuptor 400 g – […]

22

Carne de scoici la tigaie în sos de vin

Scoicile sunt benefice organismului datorită faptului că sunt sărace în grăsimi şi bogate în minerale (seleniu, zinc, magneziu, potasiu), vitamina B12 şi proteine. Un exemplu, 10 grame de midii mixte, gătite, conţin doza zilnică recomandată de vitamina B12. Ingrediente – Carne de scoici la tigaie în sos de vin 500 g  Carne de scoici OceanFish […]

23

Paste cu fructe de mare

Paste cu fructe de mare, rețetă simplă și ușor de pregătit, gustoasă și rapidă. Ingrediente – paste cu fructe de mare  500 g paste (Spaghetti sau Tagliatele)  350 g mix de fructe de mare  60 ml ulei de măsline  400 g pulpă de roșii  100 ml vin alb  3 căței usturoi  sare și piper după […]

24

Creveți la tigaie cu pătrunjel, unt și usturoi

Creveți la tigaie cu pătrunjel, unt și usturoi, rețetă simplă și rapidă pentru niște creveți delicioși. Cât timp se gătesc creveții ca să iasă fragezi? Rețeta pe care v-o prezentam în continuare este, probabil, preferata noastră, când vine vorba de creveți. Modul de preparare este ușor și rapid, singurul lucru pe care-l putem greși, de fapt, […]