Atunci când sunt preparați cum trebuie, creveții sunt extrem de delicioși. Creveții OceanFish pot fi preparați pe grătar, în tigaie, la cuptor, asezonați cu paste, orez, chiar și în supă.
Indiferent de metoda pe care o alegeți, aceștia vor fi de fiecare dată extrem de delicioși.
Ingrediente Creveți cu roșii la cuptor
- 400 g – Creveți prefierți OceanFish;
- 100 g – brânză telemea;
- 10 roșii cherry;
- 50 g – unt
- 50 ml – vin alb (demisec, dacă avem);
- 3 căței de usturoi;
- pătrunjel proaspăt;
- sare și piper.
Sespală creveții și se prăjesc 5 minute în unt.
Se pun într-un vas termorezistent. Se adaugă roșiile, usturoiul pisat și vinul. Se presară sare și piper și se coc 10 minute în cuptor, la foc moderat. Se pot pune de la început în două vase mai mici, sau în unul mare și se împart la sfârșit.
Se servesc ornați cu pătrunjel proaspăt și brânză rasă.
Poftă buna!
OceanFish – Pasiunea noastră este peștele!