OceanFish

Carne de scoici la tigaie în sos de vin

- OceanFish - Ocean Fish.ro - Ocean Fish
TIMP DE GĂTIT: 100 minute
PRINTEAZĂ REȚETA
Produse utilizate:
.

Ingrediente carne de scoici la tigaie în sos de vin

Mod de preparare

Speli scoicile OceanFish, presari sare și piper după gust sau condimente speciale si se lasă cca 30 minute.

Într-o tigaie antiaderentă, pui untul tăiat cubulețe și îl lași la foc mic să se topească. Când untul este topit, răstorni midiile, adaugi un praf de sare și piper alb proaspăt măcinat (după gust) și lași la foc mic să se inăbușe, cca. 45 de minute.

Se ia capacul și se adaugă usturoiul pisat și vinul, amestecând încet. Lași să fiarbă la foc moale, amestecând din când în când, până scade vinul.

Se servește cald, cu pătrunjel verde tocat deasupra.

Poftă bună!

OceanFish – Pasiunea noastră este peștele!

Sandwich cu somon afumat și cremă de brânză - oceanfish
Sandwich cu somon afumat și cremă de brânză
Inele calamar în sos de roșii - OceanFish
Inele calamar în sos de roșii
rețetă Merluciu la cuptor - OceanFish - Ocean Fish - oceanfish.ro
Merluciu la cuptor
Spaghetti alle Vongole - OceanFish / Oceanfish.ro / Ocean Fish
„Spaghetti alle Vongole”