Căutare nouă

Dacă nu sunteți mulțumit cu rezultatele de mai jos vă rugăm să face o altă căutare

24 Rezultate căutare pentru:

11

Creveți în crustă crocantă

Creveți în crustă crocantă. Pregătiți la tigaie, tăvăliți prin sos de bere și pesmet Panko super-crocant, creveții aceștia sunt ceva de nedescris. Un răsfăț nemaipomenit. Majoritatea rețetelor de creveți sunt rapide, simple, iar rezultatul este extraordinar, aceasta fiind una dintre acele rețete. Crusta aceea de Panko face diferența. Acest tip de pesmet face preparatul mult […]

12

Cocktail Fructe de Mare în sos tomat

Folosind doar fructe de mare de o înaltă calitate, asortate și mixate corespunzator, putem să acoperim o cină delicioasă! Fructele de mare Ocean Fish își au originea atât în Oceanul Indian, Oceanul Pacific cât și în Marea Mediterană, fiind pur și simplu delicioase! Bogate în vitamine, proteine și acizi grași, fructele de mare sunt de […]

13

Inele calamar în sos de roșii

Inele calamar în sos de roșii. Printre noi, sunt persoane care savurează peștele și fructele de mare cu gândul la o vacanță relaxantă pe meleagurile grecești. Pentru aceste persoane avem o rețetă gustoasă și rapidă cu iz de concediu. Rețeta se poate prepara oricând, potrivită pentru o cină sau un prânz delicios și copios. Această […]

14

„Spaghetti alle Vongole”

„Spaghetti alle Vongole”. Găsiți termen de comparație pentru o porție de paste cu fructe de mare, preparate după o rețetă tradițională italiană. Noi, nu am reușit! „Spaghetti alle Vongole” sunt o combinație de spaghete (sau tagliatele, după preferințe) cu scoici, stropite cu puțin vin, ulei de măsline, pătrunjel și usturoi. Dacă vă place combinația de […]

15

Creveți în sos de vin

Creveți în sos de vin. Iubim creveții gătiți în toate felurile. Creveți să fie. Vă prezentăm o rețetă simplă pentru creveți nedecorticați de această dată. Dacă nu doriți să munciți prea mult în procesul de consum, nu aveți răbdare sau nu vreți să vă murdăriți, puteți să alegeți să gătiți astfel si pe cei decorticați. […]

16

Frigărui de creveți la grill

Frigărui de creveți la grill. Creveții pregătiți la grill sunt extraordinari. Această rețetă specifică zonei Andaluzia, din Spania, deseori este servită în mod tradițional ca gustare sau aperitiv, însă noi o putem savura și la prânz, ca fel principal. O rețetă perfectă oricărui anotimp. Deși durează foarte puțin să pregătim aceste frigărui în stil spaniol, […]

17

Tentacule de caracatiță la grătar

Tentacule de caracatiță la grătar. Caracatița poate fi deosebit de savuroasă, trebuie să știm cum să o pregătim, să aibă carnea moale și suculentă. Dintre toate fructele de mare, caracatița poate să fie cea mai dificilă în contextul preparării, aceasta fiind extrem de capricioasă și pretențioasă. Dacă nu ținem cont de toate sfaturile, s-ar putea […]

18

Midii în sos de vin și usturoi

Una dintre metodele noastre preferate de a găti midiile. Ingrediente – Midii în sos de vin și usturoi 1.5 kg midii; 2 linguri ulei masline; 1 lingură de unt; 6 căței de usturoi; 100 ml vin alb sec; 1/2 legatură pătrunjel; 1-2 linguri suc de lămâie; sare și piper după gust. Mod de preparare Se […]

19

Sepie la tigaie cu sos de pătrunjel

Calamarul, sepia și caracatița aparțin aceleiași clase de moluște numite Cefalopode. Moluște cu simetrie corporală bilaterală, cap mare și tentacule. Toate aceste fructe de mare sunt extrem de folosite atât în bucataria asiatica cât și in bucătaria mediterana. De ce? Pentru că sunt o sursa excelentă de proteine, acizi grasi omega-3, vitamina C, fier, calciu, […]

20

Caracatiță baby la grill

Când spunem o porție de caracatiță, spunem, de fapt, o porție de vitamine B12, B6, proteine, fier, seleniu, zinc și altele, „sănătate cu tentacule”. Pentru a savura caracatița, aceasta trebuie gătită corect, iar cu această rețetă totul devine simplu și rapid. Ingrediente caracatiță baby la grill 800 g caracatiță baby OceanFish; o lingură de boia […]