Fish Burger cu file de Cod Alaska
Fish Burger cu file de Cod Alaska. Burgerul de pește cu file de Cod este unul dintre cei mai aromați burgeri pe care îi putem consuma. Fileul de cod îl putem trece prin făină, ou și fulgi de porumb pentru a obține un efect crocant irezistibil sau putem alege varianta simplă pentru un plus de savoare. Burgerul poate fi servit cu o salată de ceapă și castraveți sau clasic, cu cartofi prăjiți. O altă idee bună este să prăjim puțin chiflele, scurt timp, în unt cu aromă de rozmarin.
Ingrediente – Fish Burger cu file de Cod Alaska
- File de Cod Alaska;
- 1 ceapă roșie;
- chifle burger;
- muștar cu miere;
- 1 roșie;
- crenguțe rozmarin;
- unt;
- sos tzatziki;
- salata verde;
- sare și piper după gust.
Mod de preparare:
Punem 2 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de iaurt și un praf de sare într-un castron mediu și amestecăm bine. Codul îl punem într-o tigaie încinsă bine, cu 2 linguri de ulei de măsline și-l lăsăm la foc mediu 3 minute pe fiecare parte. După ce este puțin crocant pe fiecare parte, îl scoatem pe o farfurie întinsă și acoperim bine cu folie de aluminiu. În acest moment, asigurăm savoarea și rezultatul o să fie o carne de Cod gustoasă și suculentă.
Acum, am ajuns la etapa în care fiecare asamblează burgerul după preferințe și gusturi.
Poftă bună!
OceanFish – Pasiunea noastră este peștele!