OceanFish

Uite o parte din beneficiile oferite

dss123
3
2
1
poza cariere

Bine ai venit la Ocean Fish, o companie inovatoare și de încredere în industria producției și prelucrării produselor din pește și fructe de mare! Suntem mândri să fim lideri în acest domeniu și căutăm mereu profesioniști pasionați care doresc să facă parte din echipa noastră de succes.

Ocean Fish este o companie care pune un accent deosebit pe sustenabilitate și pe protejarea resurselor marine. Suntem angajați într-o misiune importantă de a furniza produse din pește și fructe de mare de înaltă calitate, într-un mod responsabil față de mediul înconjurător.

Echipa noastră este formată din oameni talentați, motivați și dedicați, care lucrează într-un mediu dinamic și colaborativ. Fiecare membru al echipei noastre este valorizat și încurajat să-și aducă contribuția unică la succesul companiei. Suntem în căutarea persoanelor dornice pentru a învăța și de a crește professional.

La Ocean Fish, investim în dezvoltarea și pregătirea angajaților noștri, oferind oportunități de învățare continuă și de avansare în carieră. Valorizăm creativitatea, inovația și gândirea proactivă, și încurajăm inițiativa personală și luarea de decizii responsabile. Avem o cultură de lucru deschisă și transparentă, bazată pe respect reciproc și colaborare.

Dacă sunteți în căutarea unei oportunități de carieră într-o companie dinamică și în creștere, care valorizează sustenabilitatea și dezvoltarea personală, Ocean Fish este locul potrivit pentru dumneavoastră. Alăturați-vă echipei noastre și contribuiți la furnizarea de produse de calitate într-un mod responsabil și etic.

Indiferent dacă sunteți interesat de poziții în procesare, control calitate, administrativ, vanzari, management sau alte domenii conexe, vă încurajăm să aplicați la Ocean Fish și să faceți parte dintr-o echipă dedicată și pasionată. Oportunitățile sunt nelimitate, iar viitorul nostru împreună este plin de potențial.

Oportunități de angajare

Contabil

Economist de gestiune

Export sales manager

Agent vânzări HoReCa

Referent operațional export

Microbiolog

Inginer departament tehnic

Manipulant mărfuri / Picker

Șofer distribuție

Dispecer Transport

Personal curățenie

Muncitori necalificați

Vino și tu în echipa noastră!

      Dacă ești în căutarea unui job pe termen lung, într-o companie serioasă și cu un istoric real pe piața din România și nu numai, așteptăm să ne contactezi

      Trimite CV-ul tău la adresa de eMail și departamentul HR te va programa pentru un interviu în cel mai scurt timp.

       Tel: +40754208120 / eMail: hr@oceanfish.ro