OceanFish - Ocean Fish.ro - Ocean Fish
A piece of our story

A piece of our story

Who we are?

OceanFish - Ocean Fish.ro - Ocean Fish

     Ocean Fish a fost fondată în 1998. Compania și-a construit un nume pe piața din România datorită calității de care a dat dovadă încă de la bun început și a implicării oamenilor care au stat la baza dezvoltării acestui brand. 

     În prezent, ne poziționăm ca lider de piață în segmentul Import, Procesare  și Distrubuție a produselor din pește și Fructe de mare.

     Fondatorul companiei, Ilie Busuioc, în urmă cu 23 ani, a analizat industria alimentară din România și a înțeles că există o lacună considerabilă în segmentul de pește și fructe de mare. 

     Cu multă încredere și muncă asiduă, a decis construcția primei fabrici de procesare a peștelui, care ulterior a devenit una dintre cele mai dotate fabrici de procesare a peștelui și fructelor de mare din Sud-Estul Europei.

     Pasiunea fondatorului OceanFish a pornit în Norvegia, acolo unde își are originea deliciosul somon Norvegian (salmo salar) sau „peștele roșu” așa cum se obișnuia să i se spună pe atunci.

 

     Mr. Busuioc a fost cel care a introdus pe piața din România , somonul norvegian afumat (fume), în 1998.

     The recipe for this premium product has remained the same even after 23 years. The same refined taste, which is due to a combination of a mix of five types of wood sawdust and a little salt, that’s it!

OceanFish - Ocean Fish.ro - Ocean Fish

Catalog produse anul 2002

File de somon / Somon afumat / OceanFish / Ocean Fish / OceanFish.ro

Poza de produs, anul 2002

     Pe langă pasiunea față de această industrie, Dl. Busuioc a demonstrat o pasiune pentru tehnologiile de ultimă oră în tot ce înseamnă industria alimentară. 

     Din 1998 a contribuit și participat împreună cu echipa sa la extinderea unităților de producție, astfel, au fost construite 3 hale de producție: fabrică de pește proaspăt, fabrica de semipreparate din pește și fabrică pentru pește și fructe de mare congelate.

OceanFish - Ocean Fish.ro - Ocean Fish

     OceanFish este poziționată ca Nr. 1 în segmentul Import, Procesare și Distribuție a peștelui și fructelor de mare din România, deținând o cotă de piață de 25% și o cifră de afaceri de aprox. 42,5 Mil. Euro (2020).

OceanFish - Ocean Fish.ro - Ocean Fish

We import, handle and distribute in Romania & Rep. of Moldova:

of fresh Salmon / year
0
tons of fresh Trout, Seabass, Seabream / year
0
tons of raw shrimps
0

We bring more than

0

species of seafood / year

We process, pack and distribute:

0
pcs. of fresh fish & seafood, packed in MAP mare ambalate în ATM
0
pcs. of smoked, marinated and other seafood delicatese
0
pcs. of frozen seafood
Oferim de muncă, unei echipe formate din
0
de oameni
Avem o cifră de afaceri de
0
lei ( 42,5 Mil Euro)