OceanFish

  

Ediție limitată a Fileului de Somon Afumat

 

O delicatesă pentru fiecare copil în parte. Un file de Somon Afumat fin, ușor sărat și delicios, obținut din somon proaspăt, atent selecționat și afumat natural după o rețetă proprie.

Cu somonul afumat de la Ocean Fish Kids, în colaborare cu Masha și Ursul, poți fi sigur că juniorii tăi mănâncă sănătos și gustos în același timp!

Somonul contribuie la dezvoltarea cognitivă și la întărirea sistemului imunitar al copiilor tăi!

O sursă importantă de proteine și omega-3, esențiale pentru dezvoltarea copiilor tăi

Descoperă minunatul Somon – o alegere savuroasă și sănătoasă pentru o alimentație echilibrată!

      Cu o istorie bogată, beneficii nutritive impresionante și un gust delicios, somonul de la Ocean Fish este alegerea excepțională pentru ei care doresc să aducă în farfuria lor o bucățică perfectă din nordul sălbatic.

      Somonul este un pește mai puțin slab, în special datorită conținutului său ridicat de acizi grași omega-3, care aduc numeroase beneficii sănătății noastre. Consumul regulat de somon poate sprijini sănătatea cardiovasculară, reducând riscul de boli de inimă și hipertensiunea arterială. Acizii grași omega-3 snt recunoscutți pentru proprietățile lor antiinflamatorii și pentru capacitatea de a sprijini sănătatea creierului și funcțiilor cognitive.

Știați că… somonul este recomandat în alimentația copiilor începând cu vârsta de 10 luni?

Somonul ne poate face fericiți! Studiile au arătat că somonul îmbunătățește starea de spirit datorită aminoacizilor din proteina de somon și a grăsimilor omega 3.

 

Știați că… Somonul îmbogățește alimentația cu Omega-3 sub formă de EPA și DHA (acizi grași) și ajută la puterea de concentrare, îmbunătățește vederea și stimulează inteligența?

Ai copii pretențioși la mâncare? Încântă-le papilele gustative cu somonul afumat de la Ocean Fish Kids, în colaborare cu Masha și Ursul, bogat în nutrienți esențiali!

Asigură copiilor tăi aportul de proteine și omega-3 necesar pentru a crește sănătos și puternic!

De la mic la mare, somonul afumat de la Ocean Fish Kids, în colaborare cu Masha și Ursul, este alegerea perfectă pentru toți cei care își doresc să mănânce echilibrat, sănătos și gustos!

Masha și Ursul OceanFishKids

Originea somonului de la Ocean Fish

      Norvegia este cunoscută pentru producția de somon de înaltă calitate. Această țară nordică oferă condiții excelente pentru creșterea acestei specii de pește, inclusiv ape reci, curate și bogate în nutrienți, care susțin dezvoltarea sănătoasă a peștilor. Fermierii norvegieni de somon au o expertiză vastă în domeniul pisciculturii și respectă cele mai înalte standarde de mediu și bunăstare a peștilor.

      Pe de altă parte, Alaska (Țara de Aur a Somonului), recunoscută pentru somonii sălbatici capturați în apele lor, râurile din această țară sunt considerate cele mai curate din lume și reprezintă habitatul natural perfect pentru somonii sălbatici. Somonii din Alaska sunt hrăniți în mod natural cu dieta lor specifică și se bucură de o viață sălbatică, contribuind la gustul lor unic și sănătatea lor.

      Așadar, somonul de la Ocean Fish, provenind din Norvegia și Alaska este o alegere excelentă pentru cei care apreciază calitatea și autenticitatea. Ocean Fish se angajează să ofere somon proaspăt, de înaltă calitate, provenind din surse sustenabile și respectând cele mai înalte standarde de producție.

      Alegând somonul nostru, te poți bucura de numeroase beneficii. Pe lângă conținutul său bogat în acizi grași Omega-3, care susțin sănătatea cardiovasculară și funcțiile cognitive, acest pește este o sursă excelentă de proteine de calitate esențiale vieții noastre prin construirea și repararea țesuturilor noastre.

      De asemenea, somonul conține Vitamina D, contribuind la absobția calciului și la menținerea sănătății oaselor și a dinților. Vitamina B12, prezentă în somon, susține sănătatea sistemului nervos și a celulelor roșii din sânge.

      Atenție, nu rata oportunitatea de a include permanent somonul Ocean Fish în dieta ta și a copiilor tăi!

      A venit timpul să trăim sănătos, a venit timpul să avem grijă de noi, a venit timpul să ne  planificăm cât mai multe amintiri memorabile!

Ocean Fish – Pasiunea noastră este Peștele!

Unde găsești Ediția limitată a Fileului de Somon Afumat de la Ocean Fish Kids?

Magazinele Ocean Fish