Gătit la tigaie, la grill, grătar sau cuptor, cu bibanul de mare nu poți da greș dacă respecți câțiva pași simpli. Mai jos, pe scurt, expunem un mod simplu de preparare la cuptor, rezultând un preparat excepțional.
Ingrediente – biban de mare la cuptor cu lămâie și cartofi
- 100 ml – vin alb;
- 4 bibani de mare OceanFish
- 4 cartofi
- 2 lamai
- ulei
- unt
- sare
- piper
Mod de preparare
Se spală bibanii. Se ung cu ulei și se presară cu sare și piper. În interiorul fiecăruia se pune o linguriță de unt și se presară cu piper.
Se pun în tavă, se adaugă cartofii tăiați cuburi și o lămâie tăiată rondele.
Se presară totul cu sare și se stropește cu vin alb. Se lasă 30 minute la foc moderat.
Se servesc stropiți cu zeamă de lămâie.
Poftă bună!
OceanFish – Pasiunea noastră este peștele!