OceanFish

Mod de preparare – Crunchy Sushi Roll

TIMP DE GĂTIT: 10 minute
PRINTEAZĂ REȚETA
Produse utilizate:
.

Crunchy Sushi Roll este una dintre gustările perfecte oferite de Fabrica de Sushi by Ocean Fish. Vă asigurăm un succes garantat cu acest tip de Sushi, atât la petreceri și serate cu prietenii, cât și în cadrul festivalurilor, dacă doriți să participați cu ceva altfel. Produs din preparate gustoase și cu ingrediente proaspete, această gustare este unică.

Mod de preparare – Crunchy Sushi Roll

Crunchy Sushi Roll este ușor de preparat și de servit pe o perioadă lungă de timp. După preparare, preparatul rămâne crocant și surprinzător de gustos timp de 2-3 ore.

Produsul este congelat și se pune la prăjit, în tigaie, friteuză cu ulei sau cu aer cald, fără să-l decongelăm înainte. Rulourile Crunchy Sushi sunt o surpriză culinară pentru oricine le va gusta.

După gust, preparatul poate fi asezonat cu sos de soia, sos dulce sau de wasabi.

1. Tigaie

Încingem 500 ml de ulei pentru prăjit și adăugăm produsul congelat.

Avem grijă să prăjim uniform, pe fiecare parte, câte 90 de secunde. Când preparatul devine crocant și are o culoare aurie este gata. Se servește cald.

2. Air Fryer

Așezăm cu grijă preparatul în aparat, setăm aparatul la 200°C și la un timp între 10-15 minute. Când preparatul devine crocant și are o culoare aurie este gata. Se servește cald.

3. Friteuză cu ulei

Încingem uleiul la 180°C și lăsăm preparatul 7-8 minute în baia de ulei. Acesta este gata când devine crocant și are o culoare aurie frumoasă.

Poftă bună!

Reteta de crab albastru inabusit
Pește-spadă cu orez sălbatic
Mini-burgeri cu somon și creveți
Mini-burgeri cu somon și creveți
Merluciu cu orez sălbatic
Merluciu cu orez sălbatic