Medalion de somon norvegian la tigaie
Într-o tigaie de teflon se va pune untul la încălzit, apoi adaugate medalioanele de somon norvegian OceanFish la gătit, 5-8 minute pe fiecare parte.
Între timp, într-un bol, se va face un amestec ( dressing ) din: zeamă de lamaie, mierea de albine topită, ghimbir. Ghimbirul se curăță de coajă cu ajutorul unei linguri, apoi se rade pe răzătoarea mică.
Cățeii de usturoi tăiați mărunt, sare și piper după gust.
Amestecul (dressingul) obținut se va turna peste medalioanele de somon, lăsând a se găti în continuare înca 10 minute.
Avem grijă să punem, din când în când, din sosul format în tigaie peste medalioanele de somon, în timpul gătitului.
Medalionul de somon norvegian la tigaie se va servi ca atare cu sosul format, decorat cu pătrunjel proaspăt tocat fin sau cu felii de lamaie.
Poftă bună!
OceanFish – Pasiunea noastră este peștele!