OceanFish

Carne de scoici la tigaie în sos de vin

- OceanFish - Ocean Fish.ro - Ocean Fish
TIMP DE GĂTIT: 100 minute
PRINTEAZĂ REȚETA
Produse utilizate:
.

Scoicile sunt benefice organismului datorită faptului că sunt sărace în grăsimi şi bogate în minerale (seleniu, zinc, magneziu, potasiu), vitamina B12 şi proteine. Un exemplu, 10 grame de midii mixte, gătite, conţin doza zilnică recomandată de vitamina B12.

Ingrediente – Carne de scoici la tigaie în sos de vin

Mod de preparare

Spălăm scoicile Ocean Fish, presărăm sare și piper după gust sau condimente speciale și le lăsăm aproximativ 30 minute la odihnă, după ce le amestecăm bine.

Într-o tigaie antiaderentă, punem untul tăiat cubulețe și îl lăsăm la foc foarte mic să se topească. Când untul este topit, răsturnăm midiile, adăugăm un praf de sare și piper alb proaspăt măcinat (după gust) și lăsăm la foc mic să se inăbușe, aproximativ 45 de minute.

Se ia capacul și se adaugă usturoiul pisat și vinul, amestecând încet. Lăsăm să fiarbă la foc foarte mic, amestecând din când în când, până scade vinul.

Se servește cald, cu pătrunjel verde tocat deasupra.

Poftă bună!

OceanFish – Pasiunea noastră este peștele!

Pește-spadă cu orez sălbatic
Mini-burgeri cu somon și creveți
Mini-burgeri cu somon și creveți
Merluciu cu orez sălbatic
Merluciu cu orez sălbatic
Hamburger cu Somon
Hamburger cu Somon