Căutare nouă

Dacă nu sunteți mulțumit cu rezultatele de mai jos vă rugăm să face o altă căutare

3 Rezultate căutare pentru:

1

Păstrăv la grătar

Pește la grătar. Ce preparat din carne poate să fie mai sănătos de atât. Toți nutriționiștii și medicii diabetologi ne recomandă cel puțin o dată-n viață să consumăm carne de pește și preparate la grătar. Dacă combinăm acest două elemente, vorbim despre sănătate curată. Dacă alegem și un pește precum Păstrăvul, ce rost mai au […]

2

Păstrăv la tigaie

Păstrăvul este un pește care se poate folosi la mai multe feluri principale de mâncare sau singular. Astăzi, detaliem modul de preparare pentru păstrăv la tigaie, acesta se poate servi cu cartofi noi în stil rustic. Ingrediente Păstrăv la tigaie 2 pastravi OceanFish (nu foarte mari); 1 lamaie 40 gr unt 1 lingura ulei 1/4 […]

3

File de păstrăv la cuptor pe pat de legume

Păstrăvul la cuptor, îmbăiat în sos fin din unt, lămâie, usturoi şi ierburi aromate, gătit pe un pat din legumele preferate este absolut delicios! Carnea fragedă şi suculentă se desface uşor în bucăţi, iar sosul cu care se unge peştele dă mâncării o aromă plăcută, dar nu atât de proeminentă încât să altereze gustul delicat […]