Crunchy Sushi Roll. Fabrica de sushi. Ocean Fish

Mod de preparare – Crunchy Sushi Roll

Crunchy Sushi Roll este una dintre gustările perfecte oferite de Fabrica de Sushi by Ocean Fish. Vă asigurăm un succes garantat cu acest tip de Sushi, atât la petreceri și serate cu prietenii, cât și în cadrul festivalurilor, dacă doriți să participați cu ceva altfel. Produs din preparate gustoase și cu ingrediente proaspete, această gustare este unică.

Mod de preparare – Crunchy Sushi Roll

Crunchy Sushi Roll este ușor de preparat și de servit pe o perioadă lungă de timp. După preparare, preparatul rămâne crocant și surprinzător de gustos timp de 2-3 ore.

Produsul este congelat și se pune la prăjit, în tigaie, friteuză cu ulei sau cu aer cald, fără să-l decongelăm înainte. Rulourile Crunchy Sushi sunt o surpriză culinară pentru oricine le va gusta.

După gust, preparatul poate fi asezonat cu sos de soia, sos dulce sau de wasabi.

1. Tigaie

Încingem 500 ml de ulei pentru prăjit și adăugăm produsul congelat.

Avem grijă să prăjim uniform, pe fiecare parte, câte 90 de secunde. Când preparatul devine crocant și are o culoare aurie este gata. Se servește cald.

2. Air Fryer

Așezăm cu grijă preparatul în aparat, setăm aparatul la 200°C și la un timp între 10-15 minute. Când preparatul devine crocant și are o culoare aurie este gata. Se servește cald.

3. Friteuză cu ulei

Încingem uleiul la 180°C și lăsăm preparatul 7-8 minute în baia de ulei. Acesta este gata când devine crocant și are o culoare aurie frumoasă.

Poftă bună!

Anghilă la cuptor cu orez

Anghilă la cuptor cu orez

Anghilă la cuptor cu orez. Anghila este un pește cu un conținut caloric comparabil cu porcul. Numai că, spre deosebire de acesta, anghila este bogată în grăsimi polinesaturate care nu dăunează corpului nostru. Având carnea foarte moale, apreciată de Chefii bucătari, este prezentată ca fiind o delicatesă.

În urmă cu două secole, nimeni nu putea înțelege dacă anghila era un pește sau un șarpe. Astăzi, putem spune cu încredere că anghila, deși exterior este foarte asemănătoare cu o reptilă, nu are nimic de-a face cu ea.

Ingrediente – Anghilă la cuptor cu orez

  • Anghilă;
  • lămâie;
  • 1 linguriță boia dulce;
  • 1 linguriță turmenic;
  • sare;
  • piper;
  • ulei;
  • ierburi aromatice.

Metodă de preparare:

Dacă avem Anghilă proaspătă, trebuie să avem puțină răbdare și pricepere pentru a o curăța bine și să-i tăiem așa zisa carcasă. Recomandăm urmărirea anumitor videoclipuri de pe internet care ne învață acest proces. Sau… putem alege Anghila prăjită și congelată de la OceanFish, pe care doar o încălzim și o adăugăm lângă orice avem poftă.

Bucătarii japonezi nu cumpără anghilă proaspătă, fiind anevoios procesul de curățare. Timpul e salvat cu aceste anghile file gata prăjite.

În paralel, punem orezul la fiert, recomandăm orez brun sau integral.

Frecăm anghila cu sosul de lămâie și condimentele mai sus amintite și se mai baga la cuptor, la 200°C, timp de 15 minute, ulterior asezând-o pe un pat de orez.

Poftă bună!

OceanFish – Pasiunea noastră este peștele!

Cum se mănâncă corect Sushi?

Cum se mănâncă corect Sushi?

Cum se mănâncă corect Sushi?

Sushi-ul poate fi o experiență culinară minunată! Dacă știi cum se mănâncă corect sushi, vei savura din plin deliciile bucătăriei japoneze. Mai jos, expunem câteva ponturi pentru consumul corect de Sushi.

Din fericire, nu există o ordine strictă sau restricții cu privire la ce tip de sushi se mănâncă mai întâi. Sashimi-ul (feliile de pește crud) este mâncat, de obicei, cu bețișoarele, dar modalitatea tradițională de mânca sushi (servite pe orez) este cu mâna, apucând cu degetul mare și degetul mijlociu. Dacă iei preparatele cu degetele o să simți textura și te ajută să păstrezi și forma lor, în loc să o deteriorezi cu bețișoare de lemn.

Cum se mănâncă corect sushi alături de sosuri

Sosul de soia este consumat cu prudență, dar aproape obligatoriu pentru o gustare cu Sushi. Sosul de soia este recomandat să se toarne, doar o cantitate mică, peste preparatul ales. Ulterior, daca este cazul, adăugăm mai mult sos. Irosirea sosului de soia este un subiect tabu în regulile nescrise ale mesei japoneze. Dacă pui prea mult sos de soia peste felurile de mâncare, nu mai poți distinge gustul unic al fiecărui ingredient.

Wasabi. Sfatul principal atunci când aducem în discuție Wasabi-ul este să nu-l adaugi din belșug. Chiar dacă a ajuns să fie o practică obișnuită în occident, adăugarea peste sushi a prea mult sos de wasabi, cunoscut și ca hrean japonez, nu este modalitatea potrivită pentru a te bucura de acest preparat.

Deobicei, bucătăria japoneză recomandă să stropești fiecare bucată de sushi cu foarte puțin sos wasabi pentru a pigmenta gustul diferitelor tipuri de pește. Cum? Pune sosul, ușor, pe pește cu ajutorul bețișoarelor.

Ghimbirul murat. Rolul ghimbirului murat este de a-ți curăța bolta palatină înainte de a mai lua o altă îmbucătură. Nu trebuie mâncat niciodată în același timp cu o bucată de sushi.

La final, vrem să vă spunem cel mai mare secret și cea mai importantă regulă a modului în care se consumă Sushi-ul OceanFish în mod corespunzător… Trebuie să te bucuri, cu adevărat, de fiecare bucată în parte.

Poftă bună!

OceanFish – Pasiunea noastră este peștele!