OceanFish

Sushi FUJI

Descriere produs
Informații nutriționale
Sugestii de gătire
Produse similare
Sushi FUJI. Peștele și orezul au fost gătite de secole în Asia de Sud, unde aceste două elemente au stat încă de la început la baza dietei locale. Ulterior, au fost combinate. Peștele era tăiat în bucăți mici și subțiri, pus în orez, sub presiune. Această metodă a permis conservarea alimentelor pe tot parcursul anului, dar gustul și aspectul erau departe de Sushi-ul de azi. Pește crud, murat, sărat, diverse fructe de mare, toate acestea sunt folosite ca umplutură pentru sushi. Gustul delicat, proaspăt și sărat a fost adus în față de bucătarii moderni. Aceștia au adăugat castraveți proaspeți, ridiche, avocado, daikon, icre, susan, wasabi, mărar și alte elemente gustoase. Sushi FUJI este bogat în: Proteine și carbohidrați, oferă oligoelementele necesare funcționării corecte a sistemului cardiovascular, digestiv, nervos și endocrin. Sushi oferă acizi grași precum Omega-3 și 6, vitaminele A, B, C, D, PP și mulți alți nutrienți benefici organismului. Recomandăm și Sushi Samurai.
Condiții de păstrare:
Valori nutriționale medii/100g de produs
Valoare energetica
782.63 kJ
184.31 kcal
Proteine
7.05 g
Grăsimi
0.55 g
din care acizi grași saturați
0 g
Glucide
39.79 g
din care zaharuri
2.07 g
Sare
1 g
CR% = Consumul de referinta al unui adult 8400 Kj/2000 kcal

Sushi-ul poate fi o experiență culinară minunată! Dacă știi cum se mănâncă corect sushi, vei savura din plin deliciile bucătăriei japoneze. În secțiunea „Rețetele Noastre” expunem câteva ponturi pentru consumul corect de Sushi. Pe lângă acestea, vă invităm în aceeași secțiune pentru a vă inspira în prepararea mai multor rețete alcătuite din pește proaspăt, congelat, fructe de mare sau diferite preparate.

OceanFish - OceanFish.ro - Ocean Fish
OceanFish - OceanFish.ro - Ocean Fish
Reteta de crab albastru inabusit
Pește-spadă cu orez sălbatic
Mini-burgeri cu somon și creveți
Mini-burgeri cu somon și creveți
Merluciu cu orez sălbatic
Merluciu cu orez sălbatic