OceanFish

Sushi SAMURAI

Descriere produs
Informații nutriționale
Sugestii de gătire
Produse similare
Sushi SAMURAI. Peștele și orezul au fost gătite de secole în Asia de Sud, unde aceste două elemente au stat încă de la început la baza dietei locale. Ulterior, au fost combinate. Peștele era tăiat în bucăți mici și subțiri, pus în orez, sub presiune. Această metodă a permis conservarea alimentelor pe tot parcursul anului, dar gustul și aspectul erau departe de Sushi-ul de azi. Pește crud, murat, sărat, diverse fructe de mare, toate acestea sunt folosite ca umplutură pentru sushi. Gustul delicat, proaspăt și sărat a fost adus în față de bucătarii moderni. Aceștia au adăugat castraveți proaspeți, ridiche, avocado, daikon, icre, susan, wasabi, mărar și alte elemente gustoase. Sushi este bogat în: Proteine și carbohidrați, oferă oligoelementele necesare funcționării corecte a sistemului cardiovascular, digestiv, nervos și endocrin. Sushi oferă acizi grași precum Omega-3 și 6, vitaminele A, B, C, D, PP și mulți alți nutrienți benefici organismului.
Condiții de păstrare:
Valori nutriționale medii/100g de produs
Valoare energetica
Proteine
Grăsimi
din care acizi grași saturați
Glucide
din care zaharuri
Sare
CR% = Consumul de referinta al unui adult 8400 Kj/2000 kcal
OceanFish - OceanFish.ro - Ocean Fish
OceanFish - OceanFish.ro - Ocean Fish
Sandwich cu somon afumat și cremă de brânză - oceanfish
Sandwich cu somon afumat și cremă de brânză
Inele calamar în sos de roșii - OceanFish
Inele calamar în sos de roșii
rețetă Merluciu la cuptor - OceanFish - Ocean Fish - oceanfish.ro
Merluciu la cuptor
Spaghetti alle Vongole - OceanFish / Oceanfish.ro / Ocean Fish
„Spaghetti alle Vongole”