OceanFish

Midii intregi 40/60 Chile, prefierte,
pasteurizate congelate
1000 g

Descriere produs
Informații nutriționale
Sugestii de gătire
Produse similare
Midiile fac parte din clasa molustelor bivalve (scoicilor) mai exact din familia Mytilidae, avand o formă alungită, asimetrică si coaja maronie sau negru purpurie. Trăiesc atât în ​​ape dulci, cât și în ape marine. Sunt bogate in vitamina A, vitaminele B precum folatul și B12, minerale precum fosforul, zincul și manganul, precum și acizii grași omega-3. Midiile din gama My Seafood by Ocean Fish, sunt printre cele mai consumate fructe de mare, intrucat au un arsenal de beneficii asupra intregului sistem imunitar (ajută sistemul circulator; previn anemia; ajută la prevenirea astmului; au proprietăți antiîmbătrânire; imbunătățesc fertilitatea; ajuta ma mentinerea greutatii corporale, etc.).
Condiții de păstrare:
2 ani
1000 g
Type III cardboard, corrugated B
10 pcs/box
-18 °C
48 box/palet
Valori nutriționale medii/100g de produs
Valoare energetica
381 kJ
90 kcal
Proteine
17.30 g
Grăsimi
1.20 g
din care acizi grași saturați
0.30 g
Glucide
2.50 g
din care zaharuri
0.40 g
Sare
0.36 g
CR% = Consumul de referinta al unui adult 8400 Kj/2000 kcal

Extraordinare! Uimitoare! Fenomenale! Fructele de mare ne oferă o varietate de rețete și preparate care mai de care gustoase și apetisante. Aroma lor și culorile din farfurie ne face să gândim mare și să ne bucurăm de nenumărate rețete internaționale pe care le-am împrumutat, aproape, definitiv. Te invităm la secțiunea „Rețetele noastre” pentru a te inspira în modul de preparare pe care îl abordezi. Te provocăm să eliberezi artistul culinar și să creezi o fantasmagorie personală.

OceanFish - OceanFish.ro - Ocean Fish
OceanFish - OceanFish.ro - Ocean Fish
Creveți panko OceanFish
Creveți în crustă crocantă
Biban de mare la grill cu cartofi prajiți pufoși
Biban de mare la grill cu cartofi prajiți pufoși
Cocktail Fructe de Mare în sos tomat
Cocktail Fructe de Mare în sos tomat
Icre roșii de Somon. Cum se consumă caviarul roșu
Icre roșii de Somon. Cum se consumă caviarul roșu