OceanFish

Baby Caracatiță
în ulei, borcan
200 g

Descriere produs
Informații nutriționale
Sugestii de gătire
Produse similare
Baby caracatiță în ulei. Calamarul, sepia și caracatița aparțin aceleiași clase de moluște numite Cefalopode, moluște cu simetrie corporală bilaterală, cap mare și tentacule. Toate aceste fructe de mare sunt extrem de folosite atât în bucătăria asiatică cât și în bucătăria mediterană. De ce? Pentru că sunt o sursă excelentă de proteine, acizi grasi omega-3, vitamina C, fier, calciu, potasiu, fosfor, cupru, zinc, seleniu și conțin foarte putine grăsimi. Baby Caracatița by OceanFish este de o calitate superioară.
Condiții de păstrare:
60 zile
200 g
Type III cardboard, corrugated B
8 pcs/box
0°….+4°C
100 box/palet
Valori nutriționale medii/100g de produs
Valoare energetica
523 kj
125 kcal
Proteine
13.15 g
Grăsimi
4.88 g
din care acizi grași saturați
1.23 g
Glucide
6.89 g
din care zaharuri
0.62 g
Sare
2.63 g
CR% = Consumul de referinta al unui adult 8400 Kj/2000 kcal

Extraordinare! Uimitoare! Fenomenale! Fructele de mare ne oferă o varietate de rețete și preparate care mai de care gustoase și apetisante. Aroma lor și culorile din farfurie ne face să gândim mare și să ne bucurăm de nenumărate rețete internaționale pe care le-am împrumutat, aproape, definitiv.  Când spunem o porție de caracatiță, spunem, de fapt, o porție de vitamine B12, B6, proteine, fier, seleniu, zinc și altele, „sănătate cu tentacule”. Te invităm la secțiunea „Rețetele noastre” pentru a te inspira în modul de preparare pe care îl abordezi. Te provocăm să eliberezi artistul culinar și să creezi o fantasmagorie personală.

OceanFish - OceanFish.ro - Ocean Fish
OceanFish - OceanFish.ro - Ocean Fish
Sandwich cu somon afumat și cremă de brânză - oceanfish
Sandwich cu somon afumat și cremă de brânză
Inele calamar în sos de roșii - OceanFish
Inele calamar în sos de roșii
rețetă Merluciu la cuptor - OceanFish - Ocean Fish - oceanfish.ro
Merluciu la cuptor
Spaghetti alle Vongole - OceanFish / Oceanfish.ro / Ocean Fish
„Spaghetti alle Vongole”