OceanFish

Sandwich cu file de hering

Sandwich cu file de hering
TIMP DE GĂTIT: 20 minute
PRINTEAZĂ REȚETA
Produse utilizate:
.

Sandwich cu file de hering. În contradicție cu simplitatea preparării acestei gustări, o să avem parte de o explozie de gusturi formidabile.

Avem nevoie de pâine integrală, unt, file de hering Ocean Fish și ceapă roșie. După gustul fiecăruia, putem să folosim și cremă de brânză tartinabilă.

În primul rând, în procesul de asamblare avem nevoie ca pâinea integrală să fie tăiată în felii medii. Se recomandă cumpărarea pâinii gata feliată. Feliile de pâine pot fi date 20 de secunde într-o tigaie, în puțin unt.

Feliile de pâine se ung ușor cu untul puțin topit. Stratul de unt trebuie să fie minim, acesta fiind conceput în acest preparat pentru a scoate în evidență aroma pâinii și pentru a „înăbuși” ușor gustul heringului sărat.

Heringul Ocean Fish este deja tăiat file și în funcție de preparatul ales, acesta poate fi și gata condimentat pentru consum.

Ceapa se taie rondele și nu se exagerează cu ea pe felia de pâine.

La final, vă garantăm că o combinație formată din pește sărat/condimentat, ceapă suculentă, unt moale și pâine parfumată, nu o sa lase pe nimeni indiferent.

Poftă bună!

Ocean Fish – Pasiunea noastră este peștele!

Crunchy Sushi Roll. Fabrica de sushi. Ocean Fish
Mod de preparare - Crunchy Sushi Roll
Merluciu cu sos de lămâie și cartofi aurii
Merluciu cu sos de lămâie și cartofi aurii
Saramura de Crap
Saramură de Crap
File de somon la cuptor cu garnitură de legume
File de somon la cuptor cu garnitură de legume