Macrou in sos alb din: macrou Ocean Fish, lămâie, cașcaval, smântână, iaurt, vin, ulei, sare, piper, cimbru. O minunăție de preparat! Atenție! Provoacă dependență… noi ți-am zis!
Ingrediente – Macrou în sos alb
- macrou;
- 1 lămâie;
- 150 g caşcaval;
- 3 linguri cu smântână;
- 5 linguri cu iaurt;
- 1 păhărel cu vin alb;
- ulei de măsline;
- boabe de piper;
- scorţişoară;
- boabe de coriandru;
- 2 foi de dafin;
- sare;
- cimbru.
Mod de preparare:
Într-o tavă sau într-un vas termorezistent, toarnă puţin ulei de măsline și întinde-l uniform.
Pune câteva boabe de piper, boabe de coriandru, foi de dafin tocate/fărămițate, cimbru, sare şi puţină scorţişoară. Tăvăleşte peştele prin acest amestec şi dă-l la cuptor. 180-200 grade.
Separat, amestecă iaurtul cu smântână, vinul şi zeama de lămâie, formând un sos acrişor. Când peştele începe să se rumenească, toarnă peste el sosul alb şi mai lasă la cuptor 15 minute.
Înainte de a opri cuptorul, rade deasupra cașcavalul.
Poftă bună!
Ocean Fish – Pasiunea noastră este Peștele!