OceanFish

Cocktail Fructe de Mare în sos tomat

Cocktail Fructe de Mare în sos tomat
TIMP DE GĂTIT: 40 minute
PRINTEAZĂ REȚETA
Produse utilizate:
.

Folosind doar fructe de mare de o înaltă calitate, asortate și mixate corespunzator, putem să acoperim o cină delicioasă! Fructele de mare Ocean Fish își au originea atât în Oceanul Indian, Oceanul Pacific cât și în Marea Mediterană, fiind pur și simplu delicioase!

Bogate în vitamine, proteine și acizi grași, fructele de mare sunt de neînlocuit într-o alimentație sănătoasă!

Ingrediente Cocktail Fructe de Mare în sos tomat:

Mod de preparare:

Se dezgheață fructele de mare și se spală foarte bine sub un jet de apă rece. Se încing 4 linguri de ulei de măsline și se prăjesc 3-4 minute fructele de mare, la foc mediu. Se pun roșiile decojite și ardeiul iute tăiat rondele mici și se amestecă bine, în timp ce turnăm vinul.

Se lasă totul să fiarbă 30 minute la foc moderat. Se pune usturoiul pisat și sare după gust. Se mai lasă 2 -3 minute și se oprește focul.

Poftă bună!

Ocean Fish – Pasiunea noastră este peștele!

Creveți panko OceanFish
Creveți în crustă crocantă
Biban de mare la grill cu cartofi prajiți pufoși
Biban de mare la grill cu cartofi prajiți pufoși
Cocktail Fructe de Mare în sos tomat
Cocktail Fructe de Mare în sos tomat
Icre roșii de Somon. Cum se consumă caviarul roșu
Icre roșii de Somon. Cum se consumă caviarul roșu