Ingrediente – Frigărui de somon
- 600 g somon;
- 1 fir de ceapă;
- ½ de ardei gras roșu;
- ½ de ardei gras verde;
- 4 fire de citronelă;
- 4 lingurițe de ulei de măsline;
- 4 fire de mărar;
- Sare și piper după gust.
Mod de preparare
Se pregătesc și se curăță firele de citronelă și se păstrează pentru a fi folosite ca frigărui.
Se spală ardeii grași și se curăță ceapa verde. Tăiem ardeii și ceapa în bucăți egale de 2-3 cm.
Somonul se taie în bucăți groase și se montează frigăruile. Intercalăm bucățile de legume și bucățile de somon.
Frigăruile le facem într-o tigaie unsă cu ulei de măsline sau pe jar, grătar sau la grill. Le frigem 2-3 minute pe fiecare parte și potrivim preparatul cu sare și piper, după gust.
Poftă bună!
Ocean Fish – Pasiunea noastră este Peștele!