File de pangasius cu mămăliguță și usturoi
O rețetă delicioasă, una dintre preferatele clienților noștri.
Ingrediente – File de pangasius cu mămăliguță și usturoi
Se spală peștele și se șterge cu prosopul de hârtie absorbant. După, punem făina și pesmetul pe o farfurie.
Ouăle se bat bine cu un praf de sare. Se portioneaza pestele in marimea pe care o dorim. Se pune uleiul la încins. Peștele se dă prin făină, ou și apoi prin pesmet. Se pune la prăjit în uleiul bine încins.
Fileul de pangasius se lasă la foc mic până când acesta este rumenit pe ambele părți.
Când este gata, acesta se pune pe un prosop din hârtie pentru a absorbi surplusul de ulei, obligatoriu.
În paralel, pregătim mămăliguța așa cum știm noi mai bine. Nu uităm nici de usturoi, pregătind un mujdei delicios.
Peștele se servește cald.
Poftă bună!
OceanFish – Pasiunea noastră este peștele!