OceanFish

Creveți în crustă crocantă

Creveți panko OceanFish
TIMP DE GĂTIT: 30 minute
PRINTEAZĂ REȚETA
Produse utilizate:
.

Creveți în crustă crocantă. Pregătiți la tigaie, tăvăliți prin sos de bere și pesmet Panko super-crocant, creveții aceștia sunt ceva de nedescris. Un răsfăț nemaipomenit.

Majoritatea rețetelor de creveți sunt rapide, simple, iar rezultatul este extraordinar, aceasta fiind una dintre acele rețete. Crusta aceea de Panko face diferența.

Acest tip de pesmet face preparatul mult mai crocant și chiar ne bucurăm că absoarbe mai puțin ulei!

Noi am servit creveții cu sos de iaurt, un fel de tzatiki făcut simplu din iaurt grecesc, ulei de măsline, usturoi și mărar. Dar, la fel de bine, dacă aveți puțină dulceață de ardei iute… se completează de minune.

Ingrediente – Creveți în crustă crocantă

Creveți decorticați Ocean Fish;

100 ml bere rece;

1 ou;

80 g făină;

100 g pesmet Panko;

sare, piper, boia de ardei (după gust);

ulei pentru prăjit.

Mod de preparare

Batem oul împreună cu berea rece, adăugăm sare, piper și boia de ardei. Încetul cu încetul, adăugăm peste oul bătut, făina. Punem creveții doi câte doi pe scobitori (e mai simplu de manevrat) și îi presărăm cu sare și piper.

Trecem creveții prin oul bătut, apoi prin pesmetul Panko și îi prăjim pe ambele părți într-o tigaie cu ulei încins. Se servesc cât sunt calzi cu un sos facut din iaurt, usturoi, puțin ulei de măsline și mărar.

Poftă bună! 

Ocean Fish – Pasiunea noastră este peștele!

Creveți panko OceanFish
Creveți în crustă crocantă
Biban de mare la grill cu cartofi prajiți pufoși
Biban de mare la grill cu cartofi prajiți pufoși
Cocktail Fructe de Mare în sos tomat
Cocktail Fructe de Mare în sos tomat
Icre roșii de Somon. Cum se consumă caviarul roșu
Icre roșii de Somon. Cum se consumă caviarul roșu