Cand pestele ajunge la destinatie
(in depozitele Ocean Fish din
localitatea Afumati), acestea sunt
prelucrate pentru a furniza fileuri
(partile laterale ale pestelui).
Fileurile sunt bordurate pentru a
elimina orice piese inestetice sau
nedorite, producand produse de
inalta calitate. Chiar inainte de a se afuma, fileurile sunt presarate cu sare. Dupa sarare, fileurile de somon sunt stocate pe tavi pentru o perioada stabilita in conditii de temperatura si umiditate controlata. Acest lucru permite fileului de a se dezvolta pe deplin textura si aroma distincta pastrand in acelasi timp calitatea premium a acestuia. Fileurile sunt apoi mutate in camere de uscare special concepute, in care acestea sunt atent uscate pentru a spori textura, culoarea si consistenta. Urmatorul pas il reprezinta afumarea fileurilor la rece si la cald in incaperi special amenajate, cu ajutorul bucatilor din lemn de fag, cires si alte esente de lemn tare. Procesul de afumare ofera somonului nostru aroma sa distincta si delicioasa.

Dupa afumare, fileurile sunt ambalate sau feliate si ambalate, folosind pachete vidate pentru a se pastra aroma si prospetimea. Pregatirea si ambalarea se efectueaza in conformitate cu specificatiile clientilor si folosind adesea metode si echipamente unice.