Sushi cu ton afumat

Mod de preparare:
Inmuiati orezul timp de 4 ore. Scurgeti-l si fierbeti-l cu 2 cani de apa. Imediat dupa ce e gata, turnati deasupra otetul de orez. Intindeti orezul pe o farfurie sa se raceasca. Pe un fund de lemn, asezati o foaie de nori si aranjati legumele si tonul in asa fel incat sa formati un rulou. Umeziti capetele foii de nori si lipiti. Asezati orezul rece in strat egal pe o folie de plastic, la una dintre margini plasand ruloul de nori. Rulati folia de plastic pana ce orezul acopera ruloul de nori. Dati ruloul astfel obtinut prin  seminte de susan. Taiati in bucati egale si serviti cu un sos la alegere.

 

AutoroceanfishCategorie

Randamente1 por╚Ťie
 200 gr ton afumat taiat fasii subtiri
 6 linguri de otet de orez
 un fruct de avocado curatat si taiat betisoare
 un castravete curatat si taiat betisoare
 2 cani de orez pentru sushi
 cateva frunze de salata taiate fasii
 6 foi de nori
 seminte de susan

Ingrediente

 200 gr ton afumat taiat fasii subtiri
 6 linguri de otet de orez
 un fruct de avocado curatat si taiat betisoare
 un castravete curatat si taiat betisoare
 2 cani de orez pentru sushi
 cateva frunze de salata taiate fasii
 6 foi de nori
 seminte de susan

Indica╚Ťii

Sushi cu ton afumat
Nu sunt Comentarii

Scrie un Comentariu

Top